Logga in

Logga in

Årets Tillväxtföretag

 

Kriterier

Vinnaren av priset Årets Tillväxtföretag är ett bolag på frammarsch med sunda värderingar och stabil tillväxt. Företaget är en god förebild genom sitt sätt att agera hållbart och sitt engagemang för att bidra till Norrköpings och regionens utveckling.

Nominerade:

 

iDeal of Sweden AB

iDeal of Sweden är föregångaren som med stor innovationslust utvecklar smarta, stilsäkra mobiltillbehör. På en marknad som kryllar av konkurrenter har iDeal of Sweden gjort en makalös tillväxtresa; bara det senaste året har omsättningen mångdubblats, från 12 till 47 miljoner kronor. Bakom de suveräna siffrorna ligger en enastående entreprenörsanda, en oändlig uthållighet och höga ambitioner. De har redan nått en fantastisk framgång, men för iDeal of Sweden är det här bara början. Nu siktar de på att ta den globala marknaden med storm.


 

Thorell revision AB

Ända sedan starten 1991 har Thorell revision vuxit år efter år och kontinuerligt etablerat nya kontor på attraktiva platser i regionen. I Norrköping utökades nyligen lokalerna med ytterligare yta för att ge plats för fortsatt utveckling och tillväxt. Bakom bolagets starka expansion finns en tydlig strategi och en föredömlig lyhördhet för såväl kunder som medarbetare. Förmågan att skapa långsiktiga relationer och attrahera den bästa kompetensen inom sin bransch har visat sig vara en riktig framgångsfaktor – idag kan Thorell revision titulera sig Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

 


 

Factory Fitness AB

Factory Fitness är bolaget som på bara några år lyckats etablera sig som en stark aktör i gymbranschens absoluta framkant. Med de egna världsunika, patenterade träningsmaskinerna går man sin egen väg och skapar utmärkta förutsättningar för fortsatt tillväxt. Maskinerna säljs med stor framgång på den internationella marknaden och i Norrköping har man öppnat Sveriges allra största träningsanläggning på hela 5000 kvadratmeter. Med storslagna visioner, uppfinningsrikedom och mod tar Factory Fitness såväl träning som entreprenörskap till en helt ny nivå.


Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Priset presenteras av: