Logga in

Logga in

Årets Tillväxtföretag

 

Kriterier

Vinnaren av priset Årets Tillväxtföretag är ett bolag på frammarsch med sunda värderingar och stabil tillväxt. Företaget är en god förebild genom sitt sätt att agera hållbart och sitt engagemang för att bidra till Norrköpings och regionens utveckling.

Nominerade:

 

HAGA CYKEL

I Norrköping njuter vi av att ha en av Sveriges trevligaste cykelhandlare på rullavstånd! Bolaget har trampat på i mer än 30 år med Peter Nilsson säkert i sadeln. Under de senaste åren har Haga Cykel lagt in en ny växel och mer än fördubblat sin omsättning. Peter har också fått sällskap bakom styret, med tre medarbetare som klivit upp och blivit delägare.


 

SVAGSTRÖMSINSTALLATIONER I NORRKÖPING

Här är bolaget som är starkast på svagström. När fibertåget gick höll det lokala bolaget Svagströmsinstallationer i Norrköping sig framme och lyckades vinna både kundernas och medarbetarnas förtroende genom ett helhjärtat engagemang och långsiktigt tänk. Det har bland annat skapat mer än  50%-iga årliga omsättningslyft, ohm och ohm igen.

 


 

ARBETSFABRIKEN

På Arbetsfabriken sätts folk i arbete i en imponerande takt. Sedan starten 2011 har maskineriet gått för högvarv och bolaget upplevt en fantastisk tillväxtresa. Här matchas kompetenser hos nyanlända, långtidsarbetslösa och personer med funktionsnedsättning med rätt arbetsgivare och utbildning.  På så sätt har 1000-tals människor fått en tryggare framtid.  Mer verkstad, mer jobb, mer kompetens ut på arbetsmarknaden!


Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Priset presenteras av: