Logga in

Logga in

Let's create Norrköping

Kriterier

Priset går till en person, organisation eller företag som aktivt bidrar till stadens utveckling och Let´s create Norrköping. Aktören har genom stort engagemang, socialt ansvarstagande och gott ambassadörskap bidragit till stadens stolthet och utveckling.

Nominerade:

 

Ann-Sofie Björde, samordnare, Second Chance School

Ann-Sofie har med sitt stora engagemang och hjärta för eleverna arbetat för att de ska få möta företag i världen. Dessutom har hon hela tiden målmedvetet arbetat för att kunna ge elever kunskap om kurser som hänger ihop med praktiken hos företaget. För att få eleverna att känna sig betydelsefulla och sedda vill Ann-Sofie sätta betyg i samverkan med handledare och företag för att visa att allt hänger ihop. Ann-Sofie och hennes kollegor har bidragit till att fler än 600 ungdomar har fått ett arbete och fått kontakter med näringslivet!


 

Monika Fröhlich, samordnare/studie- och yrkesvägledning,
Norrköpings kommun

En av alla viktiga delar i våra ungdomars utbildning i grundskolan är att få kunskap om branscher och yrken för sina framtida val. Att våra ungdomar har mål i livet är viktigt för att få motivation i skolarbetet och för att skapa en bra framtid. Här spelar studie- och yrkesvägledarna en stor roll. I Norrköping finns Monika Fröhlich, som till årets premiär av Byggmässan på Bråvalla varit en engagerad och viktig resurs för att få med alla grundskolor i kommunen. Monika har med glädje och entusiasm bidragit med sina gedigna kunskaper och driv till att skapa den framgångsrika yrkesmässa vi alla kommer få uppleva vecka 22!


 

Heidi Wetell, lärare företagsekonomi och ledare för Ung Företagsamhet,
Kunskapsgymnasiet 

Med stort engagemang för sina elever och deras UF företag bidrar Heidi på ett enormt sätt till att utveckla morgondagens näringsliv. Övertygad om att entreprenöriellt lärande öppnar nya möjligheter för varje individ, coachar Heidi sina elever och utmanar omgivningens förväntningar. Med en stark yrkesstolthet och ett kunnande som smittar av sig är Heidi en förebild och en mycket positiv kraft för både eleverna, lärarna och näringslivet.


Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Priset presenteras av: