Logga in

Logga in

Årets Ledare

Kriterier

Årets ledare är en person som genom sitt sätt att leda, motivera och inspirera bidrar till att lyfta såväl den egna verksamheten och personalen som näringslivet i Norrköpings kommun.

 

Nominerade:

 

FRIDA WYGLER
KONTORSCHEF PÅ FLYTTFÖRETAGET LIKA SOM BÄR

Frida representerar den moderna kvinnliga företagsledaren som trots sina unga ålder uppvisar ett proffsigt och etablerat ledarskap. Med en mix av struktur, mod och personlig touch sköter Frida den dagliga driften hos Flyttfirman Lika som bär. Frida ett föredöme för många unga kvinnor och visar genom sitt ledarskap att allt är möjligt!


 

CHRISTOFFER ”TJOFFE” SJÖGREN
KONCERNCHEF OCH GRUNDARE TILL STÄDARNA

Christoffer har öga för företagande och ser utvecklingspotential både i idéer och personer i sin närhet. Idén till Städarna föddes från ett eget behov av hemstädning för 7 år sedan. Städarna Sverige AB är idag Sveriges 4:e största hemservicebolag med kontor i 15 orter och har över 240 medarbetare. Företagets framgångsresa bygger på teamarbete och framgången handlar om att våga låta medarbetare växa och utvecklas med ansvaret. Det har Christoffers ledarskap lyckats mycket väl med!


 

JOHANNA PALMER
VD ÖSTSVENSKA HANDELSKAMMAREN

Med sitt aldrig sinande engagemang för regionen och dess framgångsfaktorer fortsätter Johanna att driva tillväxtfrågorna med  högsta prioritet, med Norrköping och regionens intresse i fullt fokus.  Johanna visar mod och vågar gå före, hon utmanar och vill bli  utmanad. Johanna är ledaren som hjälper till att skapa  förutsättningarna för framtidens region!


Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Priset presenteras av: