Logga in

Logga in

Årets Ledare

Kriterier

Årets ledare är en person som genom sitt sätt att leda, motivera och inspirera bidrar till att lyfta såväl den egna verksamheten och personalen som näringslivet i Norrköpings kommun.

 

Nominerade:

 

Camilla Ruben, Kanslichef i Svenska kyrkan i Norrköping

Camilla har genom ett stort mod, engagemang och ärlighet lyft hela kansliet. Gamla invanda rutiner har fått stryka på foten för ett mer modernt arbetssätt där service och stöd till församlingar, kyrkogårdar, förskolor och kyrkoråd har förbättrats avsevärt, utan att förlora respekten för Svenska kyrkans värderingar. Hon har en enastående förmåga att få alla att synas och höras. Alla är lika viktiga. Hennes positiva kraft lyser genom hela Svenska kyrkan i Norrköping.


 

Johanna Palmer, VD för Östsvenska Handelskammaren

Johanna Palmér är en ledare med spets. Hon driver på i stora och avgörande framtidsfrågor för vår region, alltid med örat mot marken. Att balansera utvecklingsfrågor i samarbete med både det privata och offentliga är en egenskap hon behärskar mycket väl. Internt är hon en ambitiös ledare som värnar om sina anställdas personliga utveckling och hittar en bra balans mellan att uppnå resultat och att ha kul på jobbet.


 

Sofia Seifarth, VD för Norrköping Visualisering AB

På kort tid har Sofia har lyft verksamheten och utställningarna till en helt ny nivå och dessutom bidragit till att forskningen har fått mer ekonomiskt stöd. Sofia är en driven och lyhörd ledare som uppmärksammar och förstärker det positiva på arbetet. Hon är mån om att ge medarbetarna utrymme att arbeta fritt i respektive ansvars-och expertisområde.  Sofia har med sin öppenhet och tydlighet skapat ett stort engagemang hos personalen, där hon är mån om att alla ska synas.


Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Priset presenteras av: