Logga in

Logga in
nkpg_kommun.png

Årets Företagare

 

Kriterier  

Årets företagare ska äga företaget, aktivt driva företaget. Ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning. Genom gott ledarskap, vara en god förebild och ambassadör för företagare. Visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras. Ha god lönsamhet, inte ha några betalningsanmärkningar

Nominerade:

 

André Roos – Rörproduktion AB 

André Roos driver Rörproduktion AB, som är ett nytänkande företag inom rörbranschen. André har byggt upp ett stort företag med familjeanda och står med båda fötterna på
jorden. André tänker utanför boxen och är lyhörd för att ta till sig extern kompetens.

André byggde tidigt upp företaget för tillväxt. Genom att kunna ta helhetsuppdrag, där inget uppdrag är för litet eller för stort, så skapar han trygghet för företagets framtida utveckling. Andre´s motto är att ha roligt i livet!

 


 

Ronny Fyhr – Renall AB

Ronny Fyhr driver Renall AB och är företagaren som tycker att alla är lika viktiga. Ronny drivs av att göra affärer och utveckla sin verksamhet. Ronny är en riktig entreprenör som gärna startar nytt. Han går från renhållning till Vårdcentral och tillbaka till renhållning igen. Ronny har stort fokus på hållbarhet och miljö. Ronnys motto i livet är: Behandla alla på ett bra sätt, oavsett roller.


 

Per Furuheim och Anders Arrelid – SEFAB

Per Furuheim och Anders Arrelid är två entreprenörer som har drivit sitt företag SEFAB i 20 år, i såväl med som motgång. Det ska vara lätt att var kund hos SEFAB och de ser sina kunder som samarbetspartners. De arbetar med "projektnöjdhet", som är ett nytt tankesätt som involverar alla, såväl kunder, leverantörer som personal. Per och Anders fokuserar på att all personal skall få gemensam utbildning och information där alla samlas kvartalsvis för detta ändamål. Per och Anders motto är att det ska vara gott att leva!


Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Priset presenteras av: